WordPress website ontwikkeling

WordPress Website PEPS MediaWordPress websites worden steeds populairder. Ongeveer 20% van de website wereldwijd draait op WordPress.

Enkele voordelen van WordPress:

  • Vele verschillende thema’s
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk te bewerken (nieuwe content toevoegen)
  • Steeds meer mensen kunnen ermee omgaan
  • Uitbreidingen zijn mogelijk
  • Betaalbaar, stukken goedkoper dan een custom-made website

 

Een WordPress website is open source

Omdat WordPress open-source is zijn er wereldwijd veel mensen bezig met de ontwikkeling van WordPress, er komen dus frequent updates en verbeteringen uit. Tevens zijn er duizenden bedrijven die thema’s maken en plugins schrijven die vaak gratis te gebruiken zijn voor een WordPress website. WordPress is dus een ideale keuze wanneer u opzoek bent naar een betaalbare website die gemakkelijk te updaten moet zijn, er goed uit moet zien en met de tijd mee gaat. Ideaal voor kleine- tot middelgrote bedrijven, bands, restaurants, winkeltjes en blogs.

In ons portfolio ziet u een kleine greep uit de WordPress websites die we gemaakt hebben. Vindt u onze website snel? Wanneer wij uw WordPress website hosten kunnen we die van u net zo snel maken, mede door ons partnership met CloudFlare.

 

Volwaardig content management systeem

Met een website gebouwd op het WordPress framework heeft u tegenwoordig een volwaardig content management systeem. WordPress begon ooit als framework voor bloggers, maar is inmiddels uitgegroeid tot een systeem waarmee u elk aspect van uw website eenvoudig kunt beheren.

 

Mobiel vriendelijke website

Bijna alle WordPress thema’s zijn geoptimaliseerd voor gebruik op een mobiele telefoon en tablet. Google houdt hier sinds kort rekening mee bij het bepalen van de positie van uw website in de mobiele zoekresultaten. Wel iets om bij stil te staan dus. Is uw huidige website nog niet geoptimaliseerd? Wij maken elke website mobiel vriendelijk.

 

 

Interesse? Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier. We stellen graag een offerte voor u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

 

TOP