Volg de mobiele online revolutie

Google plaatst websites tegenwoordig lager in de zoekresultaten als deze niet mobielvriendelijk zijn. Mobile-friendliness wordt gebruikt als een ‘ranking signaal‘.

Dit kan grote consequenties hebben voor de vindbaarheid van jouw site. Bezoekersaantallen zullen afnemen wanneer deze niet voor mobiel en tablet geoptimaliseerd is. Test hier of jouw website door Google’s ‘mobielvriendheids test doorstaat. Is dit niet het geval? Dan is jouw site niet niet mobielvriendelijk!

 

Tijd voor actie

Ga mee met de mobiele online revolutie. Wij maken jouw website mobiel vriendelijk voor jouw bezoekers én voor Google. Zo voorkom je dat jouw website in ranking zal dalen wegens ‘mobiel onvriendelijkheid’. Bovendien, en misschien nog wel veel belangrijker, je doet jouw bezoekers een plezier. Zij zullen langer op jouw website blijven wanneer deze prettig werkt op een mobiel en tablet. Dit komt de advertentie inkomsten, conversie en verkoop weer ten goede.

Geïnteresseerd in een prijsopgave? Vul hieronder jouw contactgegevens in. We zullen contact met je opnemen om jouw website mobielvriendelijk te maken. Vaak is de voor mobiel-geoptimaliseerde-site al binnen 1 á 2 weken gereed.

Contact