Meer bezoekers meer omzet

Meer bezoekers op jouw website? Dan is online adverteren een goede optie. Met Google Adwords kunnen advertenties getoond worden rondom de organische zoekresultaten. Ook is het mogelijk te adverteren met tekst- of beeldadvertenties in het displaynetwerk. Websites in het displaynetwerk zijn websites die zich bij Adsense hebben aangemeld. Google bepaalt op welke van deze miljoenen sites jouw doelgroep zich ook bevindt en toont daar jouw advertenties.

 

Google Adwords proberen?

Hoe gaan we te werk? Je geeft ons een aantal zoekwoorden waarbij de advertenties moeten verschijnen. Hier kunnen we je ook bij assisteren. Na een analyse en optimalisatie stellen we de advertenties voor je in. Per campagne kunnen meerdere advertentie varianten worden aangemaakt. Google zal automatische de prestaties met elkaar vergelijken en de best presterende het vaakst laten zien. Zo kunnen de teksten steeds verder geoptimaliseerd worden om de conversie te verhogen.

Benodigde info:

  • De keywords waarbij je de advertenties wilt weergeven
  • De verschillende advertentieteksten
  • De pagina’s waarnaar de advertenties moeten linken
  • Het dagelijkse budget

Je bepaalt zelf het budget wat je dagelijks aan de Adwords advertenties wil uitgeven. De prijs van een klik is erg afhankelijk van het onderwerp, zo is een klik voor een hypotheek vele malen duurder dan voor paperclips.

Google

Contact