Mailchimp Template Aanpassen

Succes is perfectie

Je verstuurt vast wel eens een nieuwsbrief. Dan heb je ook wel eens meegemaakt dat het template er uiteindelijk anders uitziet in de inbox dan je had gehoopt. We kennen het.. en kunnen je hiermee helpen. Een email template in Mailchimp is namelijk in principe niks anders dan een ouderwetse webpagina. Als je ons de code of het design van het Mailchimp template stuurt kunnen wij deze precies zo maken zoals hij hoort te zijn. Een mailing zal namelijk pas echt succesvol zijn als de layout er correct en professioneel uitziet.

 

Tijd & kosten

Als we je kunnen helpen bij het aanpassen van jouw Mailchimp template, laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vaak kunnen wij je zelfs direct helpen door het Mailchimp template direct voor je aan te passen. De kosten hiervoor bedragen €75 p/u ex btw met een minimum van 30min.

 

Nieuwsbrief designs nodig?

We kunnen ook het design van een nieuwsbrief voor je maken. We bespreken waaraan het design moet voldoen en wat het doel van de nieuwsbrief is, vervolgens maken wij het design. Daarna zetten we het design om in een Mailchimp template voor de nieuwsbrief mailing. Na een aantal tests kan de nieuwsbrief verstuurd worden. Dit kan al in enkele uren geregeld zijn. Prijs in overleg.

Contact