Welk hostingpakket?

We hebben keuze uit 2 hostingpakketten: reguliere NVMe hosting voor kleinere (WordPress) websites en zakelijke NVMe hosting voor de grotere websites.

Alle servers zijn oa. uitgerust met NVMe, CloudFlare beveiliging en optimalisatie, cloud firewall, DDoS bescherming, self healing platform ingeval hardware storing, frequente software updates en PHP8. NVMe hosting zal helpen om de prestaties van jouw website te verbeteren en tegelijkertijd de betrouwbaarheid te verhogen. Als je website veel verkeer ontvangt, is het aan te raden om op NVMe hosting over te stappen.

NVMe hosting

vanaf €12,50 p/m

WordPress / NVMe Hosting

Ideaal hostingpakket voor de kleinere wat minder zware (WordPress) websites.

Zakelijke hosting

vanaf €35 p/m

Zakelijke NVMe Hosting

Perfect hostingpakket voor de grotere, zwaardere (WordPress) websites.

Hosting specificaties

Switchen tussen hostingpakketten is mogelijk. We maken van te voren een inschatting welk hosting pakket het best bij een website past.

Wat maakt ons uniek?

  • Alle servers hebben een actieve log scanner, aanvallen worden in max. 2 min geblokkeerd.
  • De (WordPress) login pagina’s van een website geven we extra beveiliging, op cloud niveau.
  • We maken dagelijks backups van de gehele server.
  • Snelle service bij vragen of problemen.
  • Onze developers kunnen technische problemen van een website voor je oplossen.

Wat houdt dat in ‘op cloud niveau’? Dat betekent dat we een aanval (brute force attack / DDoS) stoppen nog vóórdat deze de server bereikt.

Wat is CloudFlare?

Simpel gezegd: CloudFlare beschermt en versnelt websites. Al het verkeer naar je website verloopt via CloudFlare’s wereldwijde netwerk van meer dan 250 datacenters. Inmiddels gaat meer dan 40% van het wereldwijde internetverkeer via de datacenters van CloudFlare.

Dit content delivery network (of CDN) slaat de statische content van websites gedeeltelijk op in de datacenters waardoor de website wereldwijd sneller laadt en beter te bereiken is. Doordat ze zoveel dataverkeer verwerken kan CloudFlare tevens snel bots, spam en gevaren (threats) blokkeren voordat het de website bereikt. En daar is het uniek in.

Doordat wij ‘Optimized Partner’ zijn kunnen we bepaalde diensten (zoals Railgun) aan de zakelijke hosting pakketten toevoegen. We hebben tevens onze webservers aan de CloudFlare API gekoppeld zodat ’threats’ binnen 2 minuten op cloud niveau geblokkeerd worden via de firewall.

Lees hier meer over CloudFlare.