pepsmedia-ssd-hosting-2-350

Welk type hosting?

REGULIERE HOSTING: Hosting voor op maat gemaakte websites. Op SSD servers met PHP7 en MariaDB 10.

WORDPRESS HOSTING: Hosting voor WordPress website. De login pagina van WordPress wordt met een extra laag beschermd tegen bot en brute-force attacks. De WordPress core en Plugins kunnen automatisch geupdate worden.

CLOUDFLARE RAILGUN HOSTING: Hosting maar dan gekoppeld aan CloudFlare’s Railgun technologie. Railgun zorgt ervoor dat de connectie tussen de server en het CloudFlare CDN netwerk zo snel mogelijk is. Railgun gecomprimeerd dynamische pagina’s tot wel 99,6%. Dit resulteert in een gemiddelde prestatie verbetering van 200%.

EXTRA VEILIGE HOSTING: Extra veilige hosting doordat we het IP-adres van de server geheim houden. We blokkeren tevens de toegang van alle 4,3 miljard IP-adressen en geven alleen de IP-adressen van CloudFlare toegang. Dit vormt de basis.

 

*Alle hosting pakketten zijn beschermd door de veilige en versnellende services van CloudFlare.
**Alle servers hebben een actieve log scanner, gevaren (threats) worden in maximaal 2 minuten geblokkeerd.

Reguliere hosting

WordPress hosting

CloudFlare Railgun hosting

Extra veilige hosting

Wat is CloudFlare?

CloudFlare beschermt en versnelt websites. We sturen al het verkeer naar je website via CloudFlare’s wereldwijde netwerk van meer dan 100 datacenters. De content van de website staat gedeeltelijk in al die datacenters waardoor de site wereldwijd snel te bereiken is. Doordat ze zoveel dataverkeer verwerken kunnen ze tevens snel bots, spam en gevaren (threats) blokkeren voordat het de website bereikt. En daar is het uniek in. Hier meer over CloudFlare.

Get in touch!

Bericht. Vraag. Support. Meer info. Hulp. Koffie? Vul het hier in.

Not readable? Change text. captcha txt